ehandelsavtal

E-commerce Recruit är Sveriges ledande rekryteringsföretag med fokus på e-handelsjobb. Som betalande medlem i Edge får du ett rabatterat pris på vårt rekryterings- och annonspaket ”bas” när du ska anställa personal inom e-handel/digitalt.

Fokus i detta paket är att erbjuda marknadens största räckvidd så att du får så många kvalificerade sökande som möjligt i din rekryteringsprocess. Samtidigt får du tillgång till ett rekryteringsverktyg som gör det enkelt för dig att navigera dig i processen, hantera ansökningar och att föra dialog med potentiella kandidater.

E-commerce Recruit hjälper till att säkerställa att du får en professionell jobbannons som publiceras i aktuella kanaler samtidigt som din annons även delas till vårt stora nätverk av e-handelskandidater. Du gör själv urval, bokar möte / intervjuer och genomför rekryteringsprocessen i vårt professionella system. Det som ingår i paketet är: 

  • Tillgång till ett professionellt rekryteringsverktyg för att hantera rekryteringsprocessen
  • Hjälp att designa en tilltalande och attraktiv jobbannons utifrån din kravspecifikation
  • Annonsering via E-commerce Recruits hemsida samt i våra sociala mediekanaler (Facebook och LinkedIn).   
  • Utskicka / spridning i våra nätverk, dvs till branschens största kandidatbank med jobbsökanden.
  • Jobbannons på Ehandel.se under jobb.                                             
  • Annonspublicering på de traditionella annonseringssajter genom vilka vi för tillfället har avtal med (+ annonsplattformar såsom arbetsförmedlingen, Indeed, jobbsafari, mfl).   
  • Sociala-media-paket med målgruppsstyrd annonsering baserat på din tjänst och ort.

För att se priser och villkor

Logga in eller bli medlem

Om Ecommerce recruit

E-commerce Recruit är Sveriges enda nischade rekryteringsbolag inom e-handelssektorn. Förutom gedigen erfarenhet av rekrytering- och konsultbranschen inom e-handel har vi på E-commerce Recruit erfarenhet av att själva driva- och utveckla e-handelsbolag. Våra samarbeten grundar sig i långsiktiga och strategiska förhållningssätt med hög leveransprecision. Detta i kombination med att vi har Sveriges största kandidatnätverk inom e-handelssektorn gör oss till din självklara branschspecialist när du är i behov av personallösningar och vill säkerställa rekryteringsprocesser som når hela kandidatmarknaden.