ehandelsavtal

Starwebs PREMIUM är en professionell e-handelslösning för företag som växer. Locka kunder att handla mer genom automatiserad marknadsföring. Kunder kan favorisera produkter eller bevaka produkter vid slutsålt. Övergiven kundvagn frestar till avslut av ordern med ett trevligt påminnelsemejl. Erbjud merförsäljning i kassan och få en produktfiltrering som blixtsnabbt hittar rätt produkt. Väx vidare med flera lagerställen och internationell e-handel för konsumenter.

Från era tankar och visioner kan Starweb forma en skräddarsydd design ner till minsta pixel. Starweb visar möjligheterna inom er bransch, inspirerar och hjälper till att konvertera besökare till betalande kunder.

Som medlem i Edge erhålls rabatt på månadskostnaden. 

Läs mer om PREMIUM.

För att se priser och villkor

Logga in eller bli medlem

Om Starweb

Starweb tror på att inspirera e-handlare att våga växa, och hjälper e-handlare att växa obehindrat online. Sedan år 2000 har Starweb hjälpt tusentals nöjda e-handlare att starta, växa och öka sin försäljning online.

Starwebs plattform automatiserar både orderflöden och marknadsföring. Få en skalbar e-handel som minimerar det manuella arbetet, ökar försäljningen och hanterar många ordrar varje dag.

Som helhetsleverantör löser Starweb tekniken, identiteten och ekosystemet för e-handlare. Allt från mindre handlare till några av Sveriges största företag har valt Starwebs plattform. Boka ett möte eller besök Starwebs kontor i Malmö och Stockholm med 30+ anställda. Varmt välkomna oavsett storlek!

Besök Starwebs hemsida.