Billig frakt

Som premium-medlem i Edge ger eValent dig:

Nordisk E-handel – Kostnadsfri prenumeration i 6 månader!
Nordisk e-handel är det självklara valet för dig som vill starta webbutik på nolltid med alla funktioner och integrationer som krävs för att bygga en framgångsrik e-handel. Anpassa e-handelslösningen helt efter dina behov med full flexibilitet som ger dig alla förutsättningar att växa utan att byta plattform.

Magento – Kostnadsfri prenumerationsavgift för eValent Expert i 3 månader!
Som medlem i Edge får du nu möjlighet att prova eValent Expert, en skräddarsydd lösning baserad på Magento 2. 

Väx obehindrat med Magento 2 – världens mest kraftfulla, flexibla och säkra e-handelsplattform. Vi har e-handelslösningar för företag av alla storlekar där allt är möjligt. Med Magento 2 växer du i din egen takt och plattformen växer med dig och din verksamhet.

50% rabatt – Konverteringsanalys
Som medlem i Edge erbjuder vi vår konverteringsanalys till halva priset! Konverteringsanalysen är helt oberoende av plattform och går att köpa för halva priset en gång.

Våra e-handelsexperter granskar webbutiken utifrån ett användarperspektiv för att ta reda på varför dina besökare lämnar siten istället för att lägga en beställning. Ni får förslag på design-och layoutförändringar som rankas i prioriteringsordning baserat på maximal avkastning med minimal insats. Analysen blir utgångspunkten för dig att själv sätta igång med konverteringsoptimeringsåtgärder i din webbutik.

Gäller helt nya kunder i eValent.pre

För att se priser och villkor

Logga in eller bli medlem

Om eValent

eValent Group arbetar med två e-handelssystem där dem levererar färdigpaketerad e-handel på både den egenbyggda hyrplattformen Nordisk E-handel och den internationella OpenSource plattformen Magento, som eValent Group är Solution Partner till. Produkt- och tjänsteportföljen är en av marknadens bredaste och innefattar bland annat färdigpaketerad e-handel, skräddarsydda e-handelslösningar samt optimerad serverdrift med skalbara servrar i Google Cloud, specialiserad för e-handel.

Kunderna består mestadels av små till medelstora företag i Skandinavien. eValent Group har sitt huvudkontor i Malmö med filialkontor i Växjö.

Besök oss gärna på http://www.evalent.com/

Gustav Adolfs torg 4, 211 39 MALMÖ, SWEDEN

Tel sälj: +46(0)40 – 692 50 50