ehandelsavtal

Vi förstår e-handel och har anpassat Kameo till att passa just e-handelsbolag med dess unika egenskaper. Till exempel tar vi i beaktning saker som Trustpilot/Reco-score, Google Analytics (konverteringsgrad m.m.) och andra e-handelsspecifika data när vi gör vår kreditbedömning. Det finns också möjlighet till flera olika sorters säkerhet, t.ex. icke-solidarisk borgenskap, företagshypotek m.m. Räntan och villkoren baseras på säkerhet, kreditbedömning och helhetsbedömning.

Som medlem i Ehandel.se Edge får du rabatt på avgifter.

För att se priser och villkor

Logga in eller bli medlem

Om Kameo

Kameo.se är ett smidigare sätt att få företagslån till sitt e-handelsbolag. Särskilt utformat för e-handelsbolag, kan Kameo göra att du kan ta företagslån för att växa ditt bolag mot nya höjder.

Time is money- det ska gå snabbt, vara enkelt och smidigt. Tycker vi. Idag kan vi i stort sett göra allt online. Pappersblanketter och kötider är ett minne blott i de flesta branscher. Varför ska inte detsamma gälla företagslån? Vi tycker att e-handelsföretag är viktiga grundpelare i framtidens näringsliv. Men tillgång till finansiering har visat sig vara svårt. Vi tycker att det är dags att ändra på det.

Modellen är så kallad “crowdlending”, där privatpersoner lånar ut via Kameo till ditt bolag. Det är en mycket vanlig modell i t.ex. Storbritannien och USA, samt numera alltså i Skandinavien. 

Varför låna genom Kameo?

  • Snabbt- pengarna utbetalda snabbt
  • Transparens- inga dolda avgifter.
  • Ökad möjlighet till större finansiering.
  • Behåll självständigheten.
  • Få företagsambassadörer.
  • Marknadsföring och stor spridning i sociala medier.

Mer information finns att hitta på http://www.kameo.se/