Starta ehandel

E-avtalet – Professionella Köpvillkor för e-handel på 30 min

Genom tjänsten E-avtalet dynamiska mallar kan du enkelt skapa säljande köpinformation och korrekta köpevillkor för din e-handel. Tydliga och lättlästa köpevillkor skapar förtroende och förbättrar din försäljning, faktum är att otydligheter i villkor är en av de största orsakerna till avbrutna köp.

I E-avtalet ingår ett serviceavtal vilket innebär att lagstiftning som kan påverka ditt företag bevakas. Sker det förändringar så blir du meddelad och kan enkelt ta del av en ny version. E-avtalet möter konsumentskyddslagar i Konsumentdirektivet som trädde i kraft den 13 juni 2014. E-avtalet villkor används idag av flertalet e-handlare varav några ledande inom sitt segment.

För att se priser och villkor

Logga in eller bli medlem

Om E-avtalet

E-avtalet är baserad på en helt dynamisk mall som gör att du enkelt kan skapa köpvillkor till din e-handelsbutik. Villkoren kan anpassas för både försäljning till privatpersoner (b2c) och till andra företag (b2b). När du skapar dina köpvillkor med e-avtalet får du även ett dokument med förenklad köpinformation. Det är en lättläst, kortfattad och säljande text som du använder som ett komplement till e-avtalets köpvillkor. E-avtalets köpvillkor är baserade på EU:s konsumentdirektiv som trädde i kraft den 13 juni 2014. E-avtalets köpvillkor kan levereras i vanligt textformat eller som ett HTML dokument.