fraktavtal

Med tjänsten Ombud skickar du varor till privatpersoner och småföretag inom Sverige. Mottagaren väljer själv när och var leverans ska ske. Schenker har cirka 1 600 paketombud att välja mellan.

För att se priser och villkor

Logga in eller bli medlem

Om DB Schenker

DB Schenker har flera bra fraktlösningar för e-handlare. Både för dig som vill skicka via ombud eller direkt till dina kunder. Självklart med flera praktiska e-tjänster och till bra pris.

Genom DB Schenker har du som kund tillgång till Sveriges största transportnätverk. Du kan alltid lita på att vi når fram till din mottagare via något av våra 25 terminaler eller 1600 ombud. Utöver själva transporten kan vi även erbjuda fullständiga logistiklösningar som lagerhållning och en rad informationstjänster.

Vårt nätverk sträcker sig dessutom långt utanför Sveriges gränser. Oavsett var din slutmottagare finns i världen kan vi lösa transporten och erbjuda ett komplett flöde, oavsett om det är med flyg, båt, lastbil eller tåg. DB Schenker i Sverige är dotterbolag till tyska statligt ägda Deutsche Bahn, vi är sammanlagt 4000 medarbetare i Sverige och 72 000 globalt.