billig frakt

DHL Freight erbjuder små och stora ehandlare ett av marknadens bästa pris för hemleverans av större stycke gods DHL Home Delivery till privatpersoner.

Till produkten Home Delivery erbjuder vi även tillvalstjänster så som kvällskörning, inbärning, dubbelbemanning m.m.

I tjänsten DHL Home Delivery ingår föravisering (föraren ringer upp 30 minuter innan).

Om ni redan är kund hos DHL så behöver vi göra en kontroll med dem innan ni ansöker. Vänligen skicka ert organisationsnummer till dhl_edge@ehandel.se så återkommer vi så fort vi fått svar från DHL.

För att se priser och villkor

Logga in eller bli medlem

Om DHL Inrikes Home Delivery

DHL är ett värdsledande transport- och logistikföretag. Som medlem hos Edge får du ta del av ett av marknadens förmånligaste transportavtal av DHL Freights tjänster.

DHL Freight erbjuder inrikes- och utrikestransporter på väg och järnväg med hög precision och spårbarhet. För att möta företags och konsumenters krav på snabba och pålitliga e- handelstjänster har DHL Freight utvecklat e-handelstjänster mot privatpersoner såväl inrikes som utrikes. 

Dessutom får du som medlem möjligheten att ta del av flera olika erbjudanden och de senaste nyheterna som berör alla DHL Freights frakt- och logistiktjänster.

Flexibla och pålitliga hemleveranser – DHL Home Delivery
Hemleveranser för större varor med flexibla tillval som kvällsleverans, inbärning och bortforsling av gammal vara. Föraren ringer dessutom alltid 30 minuter innan leverans. Med DHL Freight får du tillgång till ett rikstäckande nätverk med hög kvalitet och full spårbarhet vilket ger dig möjligheten att ge dina kunder en ännu bättre och snabbare service.