betalningslösning

Med Bamboras paketlösning, Bambora One, får du allt du behöver för att ta betalt i din butik – kortterminal och inlösenavtal i ett och samma avtal.

Som inlösenkund hos Bambora får du dessutom tillgång lånetjänsten, Growth Finance, där du kan ta ett enkelt och smidigt företagslån baserat på din omsättning.

  • Korterminal: Välj mellan en stationär och trådlös modell
  • Innlösenavtal: Med ett inlösenavtal från Bambora får du säkra och dagliga utbetalningar till ditt företagskonto, oavsett vilken bank du har. 
  • Med Bambora Reports får du ett smidigt rapporteringsverktyg som ger dig full koll på dina transaktioner och utbetalningar.
  • Support: Bamboras kundservice ger dig gratis support 6 dagar i veckan.

Om du redan är kund hos Bambora ber vi dig att ta kontakt för en särskild bedömning. Maila sales.ecom@bambora.com med ditt företagnamn+EDGE i titeln.

 
 

För att se priser och villkor

Logga in eller bli medlem

Om Bambora

Bambora är en global betalleverantör vars mål är att förenkla vardagen för små och medelstora företagare genom att erbjuda enklare betalösningar. Med smarta paketlösningar och mer transparenta prismodeller har vi skapat den typ av betalningspartner som vi såg att många småföretagare saknat.

Idag hjälper vi över 125 000 handlare i 65 olika länder med att ta betalt. Sedan 2017 är vi även en del av Ingenico Group, en av världens största betalningskoncerner.