Billig frakt och mycket mer till din e-handel

Edge är en medlemstjänst med förmånliga e-handelsavtal för dig inom e-handelsbranschen. Som medlem i Edge får du ta del av bland annat fraktavtal, billigt emballage, produktfotografering, betallösningar och mycket mer.


Bli medlem gratis


Så fungerar det

Tillsammans är vi starka

Desto fler vi blir, desto bättre priser kan vi förhandla. I detta fall är inte ensam starkast. Edge strävar efter branschens nöjdaste medlemmar och vi har alltid dig som e-handlare i främsta fokus. Vi ser till att hjälpa till med en stark tillväxt och det gör vi genom att ge dig bättre priser hos leverantörerna.


Se alla avtal


Logga in

Så fungerar Edge

1. Se våra avtal

Vi vill ju såklart att du som besökare ska kunna se nyttan med Edge så ta en stund och gå igenom våra olika avtal.


Se alla avtal

2. Bli medlem gratis och se våra priser och villkor

Hittar du sedan ett avtal eller fler som du är intresserad av blir du enkelt medlem, vilket självklart är gratis. Då kan du se både priser och villkor till våra avtal.


Bli medlem

3. Logga in och titta runt i lugn och ro

Som medlem får du tillgång till information och priser hos våra leverantörer. Här kan du i lugn och ro titta runt bland de avtal vi har. Funderar du över något? Kontakta oss!

4. Aktivera avtal och bli premiummedlem

Vill du ta del av ett avtal? Det är enkelt! Som premiummedlem kan du aktivera hur många avtal som helst för 995 kr/år.

Våra partners


Nyheter

Senaste från Edge och våra leverantörer

DHL Freight – Trafikstörning

2021-04-22 Trafikverket stänger E6 norr om Malmö under perioden 13 – 30 maj.

Trafikverket har informerat om ett planerat vägarbete på E6/E20 under perioden den 13 – 30 maj vilket innebär att de kommer att stänga av helt för all trafik i båda riktningarna mellan trafikplatserna Lomma/Alnarp och Kronetorp.

Läs mer

Brexit – DHL Parcel Connect

Brexit är ett faktum fr.o.m. 1 januari 2021 men fortfarande så här nära inpå råder viss osäkerhet vad som kommer att gälla för avsändare, mottagare och övriga aktörer i transportbranschen till/från Storbritannien, Nordirland och Irland.

Läs mer

Få bättre villkor för din affär

Vi på Edge bryr oss om dig som e-handlare och arbetar ständigt med att förhandla fram bättre och billigare avtal för att din e-handel. Skapa ett kostnadsfritt medlemskap idag för att se vilka avtal vi har att erbjuda just dig och din e-handel.


Bli medlem