"För 995 kr om året får jag tillgång till bra avtal hos alla viktiga leverantörer. Jag kan verkligen rekommendera Edge, ni kommer spara många kronor!" 
-Anton Johansson, Headler.se

eValent

Rabatt på våra e-handelsplattformar

Vilka förmåner ger avtalet dig?

Som medlem i Edge ger eValent dig:

Nordisk E-handel - Kostnadsfri prenumeration i 6 månader!
Nordisk e-handel är det självklara valet för dig som vill starta webbutik på nolltid med alla funktioner och integrationer som krävs för att bygga en framgångsrik e-handel. Anpassa e-handelslösningen helt efter dina behov med full flexibilitet som ger dig alla förutsättningar att växa utan att byta plattform.

Magento - Kostnadsfri prenumerationsavgift för eValent Smart/Expert i 3 månader!
Som medlem i Edge får du nu möjlighet att prova eValent Smart/Expert, en nyckelfärdig e-handelslösning byggd på unik Magento-paketering.

Väx obehindrat med Magento 2 - världens mest kraftfulla, flexibla och säkra e-handelsplattform. Vi har e-handelslösningar för företag av alla storlekar där allt är möjligt. Med Magento 2 växer du i din egen takt och plattformen växer med dig och din verksamhet.

50% rabatt - Konverteringsanalys
Som medlem i Edge erbjuder vi vår konverteringsanalys till halva priset! Konverteringsanalysen är helt oberoende av plattform och går att köpa för halva priset en gång.

Våra e-handelsexperter granskar webbutiken utifrån ett användarperspektiv för att ta reda på varför dina besökare lämnar siten istället för att lägga en beställning. Ni får förslag på design-och layoutförändringar som rankas i prioriteringsordning baserat på maximal avkastning med minimal insats. Analysen blir utgångspunkten för dig att själv sätta igång med konverteringsoptimeringsåtgärder i din webbutik

Gäller helt nya kunder i eValent.

 

 

Om företaget

eValent Group arbetar med två e-handelssystem där dem levererar färdigpaketerad e-handel på både den egenbyggda hyrplattformen Nordisk E-handel och den internationella OpenSource plattformen Magento, som eValent Group är Solution Partner till. Produkt- och tjänsteportföljen är en av marknadens bredaste och innefattar bland annat färdigpaketerad e-handel, skräddarsydda e-handelslösningar samt optimerad serverdrift med skalbara servrar i Google Cloud, specialiserad för e-handel.

Kunderna består mestadels av små till medelstora företag i Skandinavien. eValent Group har sitt huvudkontor i Malmö med filialkontor i Växjö.

Besök oss gärna på http://www.evalent.com/

Gustav Adolfs torg 4, 211 39 MALMÖ, SWEDEN

Tel sälj: +46(0)40 – 692 50 50

Om Ehandel.se

Vi är en objektiv community och nättidning utan ägarintresse från leverantörer. Vårt mål är att främja svensk e-handel genom att sprida kunskap.

Kontaktinformation

info@ehandel.se

Vill du annonsera?

marknad@ehandel.se

Bolagsinformation

EHANDEL SE AB
Orgno. 556861-7517

Emblem Emblem Emblem
×

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev?

Varje fredag får du exklusiva nyheter först av alla samt en summering av hela veckan. Stäng denna ruta