DHL Freight

Alla inrikes tjänster såsom Service Point och Home Delivery

Vilka förmåner ger avtalet dig?

Om ni redan är kund hos DHL så behöver vi göra en kontroll med dem innan ni ansöker. Vänligen skicka ert organisationsnummer till dhl_edge@ehandel.se så återkommer vi så fort vi fått svar från DHL.

Om företaget

DHL är ett värdsledande transport- och logistikföretag. Som medlem hos Edge får du ta del av ett av marknadens förmånligaste transportavtal av DHL Freights tjänster.

DHL Freight erbjuder inrikes- och utrikestransporter på väg och järnväg med hög precision och spårbarhet. För att möta företags och konsumenters krav på snabba och pålitliga e- handelstjänster har DHL Freight utvecklat e-handelstjänster mot privatpersoner såväl inrikes som utrikes.

Dessutom får du som medlem möjligheten att ta del av flera olika erbjudanden och de senaste nyheterna som berör alla DHL Freights frakt- och logistiktjänster.

Vi vet att konsumenter förväntar sig snabba och pålitliga leveranser och behovet att kunna skräddarsy sin egen leverans blir allt viktigare. Därför har vi utvecklat två tjänster som är helt anpassade för leveranser till privatpersoner, paket via ombud samt hemleveranser. I båda tjänsterna ingår alltid avisering via sms och e-post.

Snabba och enkla paketleveranser via ombud - DHL Service Point   

Leverans av paket vid affären runt hörnet eller kiosken nära jobbet. Vi har nära 1 400 ombud runt om i landet.

Flexibla och pålitliga hemleveranser - DHL Home Delivery 

Hemleveranser för större varor med flexibla tillval som kvällsleverans, inbärning och bortforsling av gammal vara. Föraren ringer dessutom alltid 30 minuter innan leverans.    

Med DHL Freight får du tillgång till ett rikstäckande nätverk med hög kvalitet och full spårbarhet vilket ger dig möjligheten att ge dina kunder en ännu bättre och snabbare service.

Tillbaka till toppen av sidan