"För 995 kr om året får jag tillgång till bra avtal hos alla viktiga leverantörer. Jag kan verkligen rekommendera Edge, ni kommer spara många kronor!" 
-Anton Johansson, Headler.se

Automatisera Mera

Missa inte - tillfälligt erbjudande

Vilka förmåner ger avtalet dig?

Tidsbegränsad kampanj!

Få 15 % rabatt på månadskostnaden för integrationer i 12 månader.

Tre anledningar till att automatisera er bokföring:

Låt integrationen sköta bokföringen åt er! På bara några klick är man igång och våra erfarna onboarding specialister finns alltid tillgängliga för att stötta och guida er under konfigureringen. 

Integrationerna hjälper er att minska er arbetstid, höja effektiviteten, hålla redovisnings kostnaderna nere och främst av allt, kunna lägga fokus på de roliga uppgifterna.

Färdiga integrationer till Klarna, Paypal, Swish, Stripe, DIBS, Collector, Shopify, WooCommerce, Dagskassor, Adyen, ChargeBee mm. Till hösten rullar vi dessutom ut kopplingar för Amazon, AliExpress och Ebay. Se mer

Om företaget

Vi på Automatisera Mera är glada att ge er det här erbjudandet, samt få möjligheten att berätta lite om oss och vår tjänst.

Många i vårt team har själva drivit webbshoppar och känt av plågan av att hålla koll på bokföringen från olika betalleverantörer, olika momssatser, olika försäljningskanaler och dagar där man lägger timmar på att knappa in och stämma av ordrar med inbetalningar. Vi kände det ska inte vara jobbigt eller tidskrävande att bokföra, det måste finns en enklare väg.
Så vi byggde det, för att göra resan enklare för oss och andra e-handlare.

Automatisera Mera Fortnox och Visma eEkonomi integrationer hjälper e-handlaren att helt automatisera inrapporteringen av försäljning från Klarna, Swish, Stripe, Paypal och många fler. Ta steget in i automatiseringens värld och låt våra prisvärda integrationer hjälpa er!

Kundrecension:

“Servicen från Automatisera Mera är fantastiskt bra. Vi får snabb respons på de önskemål som vi har. Vi har en integration mellan Fortnox och Collector Bank som hjälper oss att automatiskt leverera in underlag som behövs för vår bokföring. Med hjälp av integrationen frigör vi stora resurser från det administrativa arbetet som utförs dagligen. Vi har tidigare haft andra integrationer som inte har haft stöd för de funktioner som efterfrågats. Automatisera är helt klart en viktigt pusselbit för oss."
Marcus Eriksson - Affärsutvecklare HYR

Telefon0736143430

Epost: kontakt@automatiseramera.se

 

Om Ehandel.se

Vi är en objektiv community och nättidning utan ägarintresse från leverantörer. Vårt mål är att främja svensk e-handel genom att sprida kunskap.

Kontaktinformation

info@ehandel.se

Vill du annonsera?

marknad@ehandel.se

Bolagsinformation

EHANDEL SE AB
Orgno. 556861-7517

Emblem Emblem Emblem
×

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev?

Varje fredag får du exklusiva nyheter först av alla samt en summering av hela veckan. Stäng denna ruta