"För 995 kr om året får jag tillgång till bra avtal hos alla viktiga leverantörer. Jag kan verkligen rekommendera Edge, ni kommer spara många kronor!" 
-Anton Johansson, Headler.se

Ecster Pay

Ecster Pay - kassalösning med Swish.

Vilka förmåner ger avtalet dig?

Ecster Pay är e-handelskassan som är byggd för att ge fler nöjda återkommande kunder och högre snittköp. Valfrihet och full koll genom hela köpet är en del av hemligheten.  Genom Edge erbjuder vi nu Ecster Pay helt utan fasta kostnader. 

Ecster Pay fungerar både på nätet och i fysisk butik samt innehåller de mest efterfrågade betalsätten – kort, faktura, delbetalning och nu även Swish.

Ecster Pay

Om företaget

Ecster erbjuder betallösningar för alla kanaler. Idag har vi en bred palett av betallösningar för hundratusentals konsumenter och säljföretag. Det ger konsumenter möjlighet att betala allt från de små vardagsköpen till de större investeringarna, på miljontals inköpsställen, världen över. Ecster är ett helägt dotterbolag till Handelsbanken.

Om Ehandel.se

Vi är en objektiv community och nättidning utan ägarintresse från leverantörer. Vårt mål är att främja svensk e-handel genom att sprida kunskap.

Kontaktinformation

info@ehandel.se

Vill du annonsera?

marknad@ehandel.se

Bolagsinformation

EHANDEL SE AB
Orgno. 556861-7517

Emblem Emblem Emblem
×

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev?

Varje fredag får du exklusiva nyheter först av alla samt en summering av hela veckan. Stäng denna ruta