"För 995 kr om året får jag tillgång till bra avtal hos alla viktiga leverantörer. Jag kan verkligen rekommendera Edge, ni kommer spara många kronor!" 
-Anton Johansson, Headler.se

Bambora - in store

Vilka förmåner ger avtalet dig?

Den enklaste paketlösning för kortbetalning i butik

Kom igång direkt med kortbetalningar i din butik. Med Bambora One får du en leverantör, ett avtal med snabb och enkel beställning online. Alltid med en snabb leveranstid. Så du kan fokusera på nästa steg i din verksamhet. 

Kortterminal

Trådlös eller stationär kortterminal ingår. 

Kortinlösen

Gäller alla VISA, MasterCard och Maestro-kort.

My Bambora

En personlig webbportal med din statistik

Support

Öppet sex dagar i veckan.

Om företaget

Bambora är ett betalbolag med en samling av olika bolag som tidigare haft andra namn inom betalbranschen, kanske känner du igen Euroline eller Samport? Eller varför inte våra danska kollegor på Epay? Dessa är några exempel av företag som numera är under Bamboras varumärke och paraply. Denna konsolidering har gjort att vi kunnat ta nytta av de bästa hos alla dessa bolag, produkter och människor.

Vårt huvudkontor må ligga i Stockholm, men det vi gör påverkar människors vardag över hela världen. Betalmarknaden är internationell, och det är vi också. Våra kontor finns i dagsläget på inte mindre än tre kontinenter, i 6 länder och i 13 städer. Idag är vi 600 medarbetare och processar ca 400 miljarder SEK per år.

Om Ehandel.se

Vi är en objektiv community och nättidning utan ägarintresse från leverantörer. Vårt mål är att främja svensk e-handel genom att sprida kunskap.

Kontaktinformation

info@ehandel.se

Vill du annonsera?

marknad@ehandel.se

Bolagsinformation

EHANDEL SE AB
Orgno. 556861-7517

Emblem Emblem Emblem
×

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev?

Varje fredag får du exklusiva nyheter först av alla samt en summering av hela veckan. Stäng denna ruta