"För 995 kr om året får jag tillgång till bra avtal hos alla viktiga leverantörer. Jag kan verkligen rekommendera Edge, ni kommer spara många kronor!" 
-Anton Johansson, Headler.se

Bambora - inlösen

Vilka förmåner ger avtalet dig?

Bambora utfärdar sitt egna inlösen och är en av få aktörer i Skandinavien som har en direkt koppling och kommunikation för inlösen av VISA och MasterCard kort. Du behöver inte byta din leverantör som sköter dina betalningar för kort, de kan fortsätta att dirigera transaktionerna men låta Bambora´s inlösen sköta kommunikationen till VISA och Mastercard. Det krävs alltså ingen integration eller tekniskt lösning från dig eller Bambora, det är bara ett avtal som ska bytas från ett till ett annat. Det måste alltid finnas en inlösare av kort, med prislistan nedan kan du spara pengar på dina befintliga betalningar bara genom att byta avtal. Ta kontakt med din leverantör för kortbetalningar och be dem att dirigera inlösen av kort via oss.

Om företaget

Bambora är ett betalbolag med en samling av olika bolag som tidigare haft andra namn inom betalbranschen, kanske känner du igen Euroline eller Samport? Eller varför inte våra danska kollegor på Epay? Dessa är några exempel av företag som numera är under Bamboras varumärke och paraply. Detta har gjort att vi kunnat ta nytta av de bästa hos alla dessa bolag, produkter och människor.

Vårt huvudkontor må ligga i Stockholm, men det vi gör påverkar människors vardag över hela världen. Betalmarknaden är internationell, och det är vi också. Våra kontor finns i dagsläget på inte mindre än tre kontinenter, i 6 länder och i 13 städer. Idag är vi 600 medarbetare och processar ca 400 miljarder SEK per år.

Om Ehandel.se

Vi är en objektiv community och nättidning utan ägarintresse från leverantörer. Vårt mål är att främja svensk e-handel genom att sprida kunskap.

Kontaktinformation

info@ehandel.se

Vill du annonsera?

marknad@ehandel.se

Bolagsinformation

EHANDEL SE AB
Orgno. 556861-7517

Emblem Emblem Emblem
×

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev?

Varje fredag får du exklusiva nyheter först av alla samt en summering av hela veckan. Stäng denna ruta