"För 995 kr om året får jag tillgång till bra avtal hos alla viktiga leverantörer. Jag kan verkligen rekommendera Edge, ni kommer spara många kronor!" 
-Anton Johansson, Headler.se

DB Schenker

Erbjuder skräddarsydda lösningar för inrikesfrakt

Vilka förmåner ger avtalet dig?

DB Schenker har flera bra fraktlösningar för e-handlare. Både för dig som vill skicka via ombud eller direkt till dina kunder. Självklart med flera praktiska e-tjänster och till bra pris.

 

Om företaget

Vi älskar logistik!

Genom DB Schenker har du som kund tillgång till Sveriges största transportnätverk. Du kan alltid lita på att vi når fram till din mottagare via något av våra 25 terminaler eller 1600 ombud. Utöver själva transporten kan vi även erbjuda fullständiga logistiklösningar som lagerhållning och en rad informationstjänster.

Vårt nätverk sträcker sig dessutom långt utanför Sveriges gränser. Oavsett var din slutmottagare finns i världen kan vi lösa transporten och erbjuda ett komplett flöde, oavsett om det är med flyg, båt, lastbil eller tåg.

DB Schenker i Sverige är dotterbolag till tyska statligt ägda Deutsche Bahn, vi är sammanlagt 4000 medarbetare i Sverige och 72 000 globalt. Hör av dig till oss idag och berätta hur vi kan hjälpa dig.

Om Ehandel.se

Vi är en objektiv community och nättidning utan ägarintresse från leverantörer. Vårt mål är att främja svensk e-handel genom att sprida kunskap.

Kontaktinformation

info@ehandel.se

Vill du annonsera?

marknad@ehandel.se

Bolagsinformation

EHANDEL SE AB
Orgno. 556861-7517

Emblem Emblem Emblem
×

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev?

Varje fredag får du exklusiva nyheter först av alla samt en summering av hela veckan. Stäng denna ruta