"För 995 kr om året får jag tillgång till bra avtal hos alla viktiga leverantörer. Jag kan verkligen rekommendera Edge, ni kommer spara många kronor!" 
-Anton Johansson, Headler.se

Rabatt på 3:s produktutbud

Bra rabatter på hela 3:s produktutbud

Vilka förmåner ger avtalet dig?

Som medlem i Edge erbjuder Advisera er:

Rabatt på hela 3:s produktutbud. Mellan: 12,5% - 25%.

Slopade aktiveringsavgifter (250kr/abonnemang)

Direktkontakt med en personlig rådgivare på Advisera

Om företaget

Hur mycket kan era kostnader minska?
 
Alla företag bör med jämna mellanrum se över sina levarantörsvillkor. Oavsett om det gäller IT- & Telefonitjänster, Försäkringar eller Banktjänster.
 
Våra analyser visar att små- och medelstora företag ofta ligger kvar i sämre lösningar än nödvändigt eftersom få har tid eller kunskap kring att se över sina villkor och tjänster. Vi gör en fullständig analys kring era behov och presenterar och erbjuder därefter enkla lösningar som gör att ni sparar såväl tid som pengar i verksamheten.
 
Som Platinumåterförsäljare till operatören Tre kan vi alltid erbjuda konkurrenskraftiga villkor utan att tumma på vare sig kvalité eller driftsäkerhet!
 
Advisera är återförsäljare exklusivt åt Tre, och har den högsta avtalsnivån (Platinum+). Vi har flera års erfarenhet av att hjälpa företag och kunder till sänkta kostnader och bättre lösningar och erbjuder även analystjänster för finansiella tjänster, för t.ex. Företagskrediter & Försäkring.

Om Ehandel.se

Vi är en objektiv community och nättidning utan ägarintresse från leverantörer. Vårt mål är att främja svensk e-handel genom att sprida kunskap.

Kontaktinformation

info@ehandel.se

Vill du annonsera?

marknad@ehandel.se

Bolagsinformation

EHANDEL SE AB
Orgno. 556861-7517

Emblem Emblem Emblem
×

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev?

Varje fredag får du exklusiva nyheter först av alla samt en summering av hela veckan. Stäng denna ruta