"För 995 kr om året får jag tillgång till bra avtal hos alla viktiga leverantörer. Jag kan verkligen rekommendera Edge, ni kommer spara många kronor!" 
-Anton Johansson, Headler.se

Beebyte

Bra erbjudande på moln- och hostingtjänster

Vilka förmåner ger avtalet dig?

Som medlem i Edge får ni en "fri" peng som ni kan använda fritt bland alla våra tjänser och därefter en rabatt på fortsatt användande.  

Om företaget

Beebytes personal har flera decennier bakom sig i moln och hosting-branschen och har därför stor kunskap inom hosting på såväl Windows som Linuxbaserade operativsystem. All data lagras på egna servrar inom landets gränser och flagsskeppstjänsten Scale Cloud har ett stadig växande antal användare.

Scale Cloud kan när som helst skalas upp och ned i prestanda beroende på hur mycket last som genereras till servern något som varit mycket populärt bland e-handlare. Woocommerce, Magento såväl som en del stängda system är vår hemmaplan. Vårt varumärkeslöfte "agile scaling - solid performance" lever vi upp till genom att erbjuda kostnadseffektiva lösningar av hög kvalitet tillsammans med en expertkunskap utöver det vanliga.

Om Ehandel.se

Vi är en objektiv community och nättidning utan ägarintresse från leverantörer. Vårt mål är att främja svensk e-handel genom att sprida kunskap.

Kontaktinformation

info@ehandel.se

Vill du annonsera?

marknad@ehandel.se

Bolagsinformation

EHANDEL SE AB
Orgno. 556861-7517

Emblem Emblem Emblem
×

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev?

Varje fredag får du exklusiva nyheter först av alla samt en summering av hela veckan. Stäng denna ruta