"För 995 kr om året får jag tillgång till bra avtal hos alla viktiga leverantörer. Jag kan verkligen rekommendera Edge, ni kommer spara många kronor!" 
-Anton Johansson, Headler.se

Avarda

Slopad månads- och startavgift

Vilka förmåner ger avtalet dig?

På nätet är kampen om kunderna hårdare än någon annanstans, konkurrenströsklarna är låga och den som syns mest under längst tid vinner i de allra flesta fall kunden. Det är därför Avarda erbjuder en white label-tjänst där du som handlare bygger längre kundrelationer, ökar förtroendet och ökar försäljningen. Genom Avarda kan handlaren lyfta upp det egna varumärket, produkter, information, kampanjer etc. via all kommunikation med kunden – allt från väldesignade fakturor till SMS som tackar för betalningen.

Oavsett om kunden handlar (eller returnerar) online eller via fysisk butik går det i samma flöde, kunden får transaktionerna på samma faktura och den förfaller alltid i slutet av månaden. Detta påverkar dock inte handlarens kassaflöde eftersom vi har marknadens snabbaste utbetalningar och dessutom tar all risk och administration.

För medlemmar i Edge slopar vi start- och månadsavgifter!

Om företaget

Avarda är ett helägt dotterbolag till TF Bank som har lång erfarenhet från postorder- och retailbranschen. Avarda grundades 2015 för att med sina tjänster erbjuda e-handlare på den nordiska marknaden möjligheten att få omedelbar betalning, bygga på sitt varumärke och öka alternativen för merförsäljning i sina e-shoppar.

Avarda erbjuder e-handlare trygga och flexibla betalningstjänster med skräddarsydda lösningar enligt varje företags behov. Vi tillhandahåller transparanta prismodeller med möjlighet att välja fakturaavgifter, räntesatser och delbetalningsmodeller. Avarda står för flexibilitet och transparens kring prissättning och utförande av tjänsten vilket gör att vi inte har en fast pristrappa eller listpris; kontakta oss gärna för att höra mer kring kommersiella villkor.

Om Ehandel.se

Vi är en objektiv community och nättidning utan ägarintresse från leverantörer. Vårt mål är att främja svensk e-handel genom att sprida kunskap.

Kontaktinformation

info@ehandel.se

Vill du annonsera?

marknad@ehandel.se

Bolagsinformation

EHANDEL SE AB
Orgno. 556861-7517

Emblem Emblem Emblem
×

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev?

Varje fredag får du exklusiva nyheter först av alla samt en summering av hela veckan. Stäng denna ruta