"För 995 kr om året får jag tillgång till bra avtal hos alla viktiga leverantörer. Jag kan verkligen rekommendera Edge, ni kommer spara många kronor!" 
-Anton Johansson, Headler.se

Starweb

Rabatt på månadskostnaden för PREMIUM

Vilka förmåner ger avtalet dig?

PREMIUM Personlig e-handel och avancerade funktioner med egen intelligens får kunden att avsluta sitt köp eller handla mer. PREMIUM-butiken erbjuder samma möjligheter till merförsäljning som endast de största handlarna tidigare kunnat göra, men till en bråkdel av kostnaden.Vår PREMIUM butik är mer än smarta funktioner. Den är snygg också då hela 12 timmar skräddarsydd design ingår!

Som medlem i Edge erhålls rabatt på månadskostnaden. Aktivera avtalet för att få reda på det exakta erbjudandet.

 

Läs mer om PREMIUM https://www.starweb.se/e-butik-priser/

Om företaget

Sedan år 2000 har vi fått nöjet att följa många verksamheter på deras e-handelsresa. Idag har vi över 800 nöjda kunder, både e-handlare och omnihandlare. Oavsett bransch eller storlek är du välkommen. Hos oss får alla en responsiv webbutik med dra-och-släpp gränssnitt som standard, utan start och transaktionskostnader. 

Det är inte antalet funktioner som ökar försäljningen, det är rätt funktioner. Detta har vi tagit fasta på och valt de vassaste verktygen för att just din e-handel ska bli framgångsrik.  En komplex butik som du hanterar med enkelhet. 

Dessutom har vi valt att inte snåla på supporten. Vi hjälper dig med ändringar, importer, sökmotoroptimering eller vad du kan tänkas behöva hjälp med, på det sätt som passar dig bäst - chatt, telefon eller mejl. 

Läs mer om Starweb https://www.starweb.se/

Om Ehandel.se

Vi är en objektiv community och nättidning utan ägarintresse från leverantörer. Vårt mål är att främja svensk e-handel genom att sprida kunskap.

Kontaktinformation

info@ehandel.se

Vill du annonsera?

marknad@ehandel.se

Bolagsinformation

EHANDEL SE AB
Orgno. 556861-7517

Emblem Emblem Emblem
×

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev?

Varje fredag får du exklusiva nyheter först av alla samt en summering av hela veckan. Stäng denna ruta