"För 995 kr om året får jag tillgång till bra avtal hos alla viktiga leverantörer. Jag kan verkligen rekommendera Edge, ni kommer spara många kronor!" 
-Anton Johansson, Headler.se

Vinge

Kostnadsfri rådgivning

Vilka förmåner ger avtalet dig?

Som medlem i Edge erbjuder vi dig 60 minuters kostnadsfri rådgivning. Erbjudandet lämnas av Vinge Skåne, som har kontor i Malmö och Helsingborg. 

Om företaget

Vinge är Sveriges främsta affärsjuridiska advokatbyrå. Men inte för att vi är störst – utan för att vi är först. Att bryta ny mark har varit vårt signum ända sedan starten 1983, då vi blev landets första byrå att erbjuda rådgivning inom affärsjuridikens samtliga områden. Vi verkar sedan länge på en global marknad och våra uppdrag är till stor del internationella. Idag är vi en fullservicebyrå - vi är specialister på allt från komplexa företagsaffärer till generell bolagsjuridik och erbjuder Sveriges ledande kompetenser inom affärsjuridikens samtliga områden, inte minst e-handelsfrågor. Vi har ett mål: Att vara klientens vägvisare till framgångsrika affärer.

 Vinge visar vägen

Om Ehandel.se

Vi är en objektiv community och nättidning utan ägarintresse från leverantörer. Vårt mål är att främja svensk e-handel genom att sprida kunskap.

Kontaktinformation

info@ehandel.se

Vill du annonsera?

marknad@ehandel.se

Bolagsinformation

EHANDEL SE AB
Orgno. 556861-7517

Emblem Emblem Emblem
×

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev?

Varje fredag får du exklusiva nyheter först av alla samt en summering av hela veckan. Stäng denna ruta