"För 995 kr om året får jag tillgång till bra avtal hos alla viktiga leverantörer. Jag kan verkligen rekommendera Edge, ni kommer spara många kronor!" 
-Anton Johansson, Headler.se

E-avtalet

Rabatt på avtal.

Vilka förmåner ger avtalet dig?

E-avtalet - Professionella Köpvillkor för e-handel på 30 min

Genom tjänsten E-avtalet dynamiska mallar kan du enkelt skapa säljande köpinformation och korrekta köpevillkor för din e-handel. Tydliga och lättlästa köpevillkor skapar förtroende och förbättrar din försäljning, faktum är att otydligheter i villkor är en av de största orsakerna till avbrutna köp.

I E-avtalet ingår ett serviceavtal vilket innebär att lagstiftning som kan påverka ditt företag bevakas. Sker det förändringar så blir du meddelad och kan enkelt ta del av en ny version. E-avtalet möter konsumentskyddslagar i Konsumentdirektivet som trädde i kraft den 13 juni 2014. E-avtalet villkor används idag av flertalet e-handlare varav några ledande inom sitt segment.

Tjänsten erbjuds till ett fast pris (799kr). Som medlem i Ehandel.se Edge får du rabatt på priset.

Om företaget

E-avtalet är baserad på en helt dynamisk mall som gör att du enkelt kan skapa köpvillkor till din e-handelsbutik. Villkoren kan anpassas för både försäljning till privatpersoner (b2c) och till andra företag (b2b). När du skapar dina köpvillkor med e-avtalet får du även ett dokument med förenklad köpinformation. Det är en lättläst, kortfattad och säljande text som du använder som ett komplement till e-avtalets köpvillkor. E-avtalets köpvillkor är baserade på EU:s konsumentdirektiv som trädde i kraft den 13 juni 2014. E-avtalets köpvillkor kan levereras i vanligt textformat eller som ett HTML dokument.

Om Ehandel.se

Vi är en objektiv community och nättidning utan ägarintresse från leverantörer. Vårt mål är att främja svensk e-handel genom att sprida kunskap.

Kontaktinformation

info@ehandel.se

Vill du annonsera?

marknad@ehandel.se

Bolagsinformation

EHANDEL SE AB
Orgno. 556861-7517

Emblem Emblem Emblem
×

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev?

Varje fredag får du exklusiva nyheter först av alla samt en summering av hela veckan. Stäng denna ruta