"För 995 kr om året får jag tillgång till bra avtal hos alla viktiga leverantörer. Jag kan verkligen rekommendera Edge, ni kommer spara många kronor!" 
-Anton Johansson, Headler.se

Get a Newsletter

Kostnadsfritt konto!

Vilka förmåner ger avtalet dig?

Sedan 2007 har Get a Newsletter hjälpt över 30 000 företag att växa genom kommunikation via nyhetsbrev. Deras användarvänliga tjänst gör det lätt för dig att skapa och skicka nyhetsbrev. Du som är medlem i Edge har tillgång till ett kostnadsfritt konto.

Om företaget

Idén till Get a Newsletter växte fram när Martin (VD) och hans bror Christian själva sökte efter ett prisvärt verktyg för nyhetsbrev som var enkelt och rakt på. När de inte hittade ett sådant verktyg bestämde de sig för att satsa på att ta fram ett eget och Get a Newsletter kom till.

Företaget drivs med visionen om att göra marknadsföring via nyhetsbrev lättbegripligt och inkluderande Som användare på Get a Newsletter blir du väl omhändertagen och kontakten med Get a Newsletter är ofta väldigt personlig.

Om Ehandel.se

Vi är en objektiv community och nättidning utan ägarintresse från leverantörer. Vårt mål är att främja svensk e-handel genom att sprida kunskap.

Kontaktinformation

info@ehandel.se

Vill du annonsera?

marknad@ehandel.se

Bolagsinformation

EHANDEL SE AB
Orgno. 556861-7517

Emblem Emblem Emblem
×

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev?

Varje fredag får du exklusiva nyheter först av alla samt en summering av hela veckan. Stäng denna ruta