"För 995 kr om året får jag tillgång till bra avtal hos alla viktiga leverantörer. Jag kan verkligen rekommendera Edge, ni kommer spara många kronor!" 
-Anton Johansson, Headler.se

Contentor

Billigare content!

Vilka förmåner ger avtalet dig?

Contentor arbetar sedan 2007 med texter och översättningar för webben med e-handel som specialité. Hos oss har vi 100% mänsklig approach till att skriva och översätta - både med vårt stora nätverk av skribenter och översättare, såväl som att vi har specialiserade korrekturläsare och dedikerade kontaktpersoner för dig som kund. Vi erbjuder webbinnehåll och översättningar på de nordiska och de största europeiska språken. Detta gör vi med den bästa servicen på marknaden! Till alla medlemmar i Edge har vi två testa-på-erbjudanden.

 

Om företaget

Contentors modell är enkel och smidig. Allt du behöver göra för att starta ett samarbete med oss är att skicka en kort beskrivning av vilken typ av text/vilka typer av texter du önskar. Vi går gemensamt igenom dina önskemål och kontrollerar om något behöver förtydligas samtidigt som du får tillgång till vårt system.

Contentor matchar skribentens kompetens och intressen med ditt uppdrag och när texten slutförts korrekturläses den alltid före leverans.

Ett alternativ till våra tjänster är direktkontakt med frilansande skribenter, men fördelarna vid ett samarbete med Contentor är många:

  1. Du tar ingen risk vad gäller kvalitet och leverans.
  2. Du behöver inte dirigera skribentarbetet.
  3. Dina kostnader blir lägre då du slipper det administrativa arbetet med anställningskontrakt, löneutbetalningar, lönespecifikationer och kontrolluppgifter.
  4. Du slipper direktkontakten med skribenten, vilket annars kan vara stressande om konflikter eller kvalitetsbrister uppstår.
  5. Vi levererar en jämn kvalitet och våra skribenter är vana vid formatet och researcharbetet, vilket sparar tid.

Om Ehandel.se

Vi är en objektiv community och nättidning utan ägarintresse från leverantörer. Vårt mål är att främja svensk e-handel genom att sprida kunskap.

Kontaktinformation

info@ehandel.se

Vill du annonsera?

marknad@ehandel.se

Bolagsinformation

EHANDEL SE AB
Orgno. 556861-7517

Emblem Emblem Emblem
×

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev?

Varje fredag får du exklusiva nyheter först av alla samt en summering av hela veckan. Stäng denna ruta